NIEUWS

REALISATIE IN DE KIJKER: B&B THE GREENHOUSE IN ANTWERPEN

15.11.2019
Graag stellen wij B&B The Greenhouse voor. Deze charmante B&B is gelegen pal in het centrum van Antwerpen in één van de meest rustige wijkjes van deze bruisende stad.

De ligging is zo bijzonder, autovrij straatje, spelende kinderen, mooie tuin, historische pand en op loopafstand van de meest leuke buurten van t stad. Wij kunnen geen beter adres aanraden als je een weekendje Antwerpen plant. Achter de hoek vind je een velo station, neem een dagkaart en je bent vertrokken.

San is de perfect gastvrouw. Toen ze aan hun project begonnen, kwamen ze bij Rozetta voor de tegels van de badkamer. The Greenhouse, mooie terracotta planten, decoratieve krullen, birds, wood, zalige tuin … Rozetta stelde voor om te werken met de keramische Urban tegels. Deze keramische tegels hebben prints van oa exotische planten. Dankzij het keramische karakter van deze tegels kunnen ze ideaal gebruikt worden in de douches. Hoe grappig is dat ! En dan gecombineerd met onze keramische vloer- en wandtegel Deck voor het juiste zen evenwicht te creëren. Het concept was rond.


Wij zijn uiteraard zeer blij dat wij hier hebben mogen meedenken. Ontdek deze unieke plek en geniet van de douche 😉.

Foto's ©Karen van Winkel

TERUG
Rozetta
Museumstraat 31-33
2000 Antwerpen
Openingstijden
Dinsdag tot vrijdag 9u30-17u
Zaterdag van 9u30-16u
Gesloten op zondag, maandag en feestdagen
Tel. 0032-(0)36662800
Copyright © 2024 Rozetta. All rights reserved
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
facebook pinterest instagram